Wie wij zijn?

Wij zijn een evenementen- en organisatiebureau wat is gespecialiseerd in de promotie van binnensteden en winkelcentra. Wij bedenken en organiseren hele grote maar ook meer bescheiden (publieks)evenementen en promotionele acties.

Wij zijn de hand aan de ploeg voor besturen van ondernemers- en winkeliersverenigingen, gemeenten en andere opdrachtgevers.

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring, creativiteit en flexibiliteit. Loyaliteit en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over een enorm uitgebreid netwerk waardoor wij u zeer zeker van dienst kunnen zijn.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Wij doen relatief eenvoudige organisatieklussen maar ook hele ingewikkelde en gecompliceerde evenementen. En wij vinden dat leuk! Of u nu slechts een deel van of de complete organisatie uit handen wilt geven, u bent bij ons aan het juiste adres voor:

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zijn een veelzijdig bedrijf. Wij kunnen complete jaarprogramma’s bedenken, uitwerken, begroten, budgetteren en uitvoeren. Maar ook kunnen wij met u meedenken bij het formuleren van uw (meerjaren)doelstellingen en u bijstaan op uw weg daar naartoe. Niet alleen door het uitvoeren van evenementen maar juist door bij het begin te beginnen.

Een standaardplan kunnen wij niet uit de spreekwoordelijke kast trekken maar wij bedenken graag een plan op maat. Of dat nou gaat om een onderdeel van een promotiecampagne of een compleet promotioneel jaarprogramma, we kunnen het allemaal regelen.

Klik hier voor de downloadbare bedrijfspresentatie.