Tarieven

PRIJSINFORMATIE:

 

Al onze kramen meten 4 x 1 meter en zijn voorzien van een afdak. Indien u een hoekkraam of extra ruimte naast de kraam wenst, dan kunt u dit op uw inschrijfformulier aangeven. Kapverlengers en uitbouwen wordt niet toegestaan.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

 

Het verschuldigde marktgeld moet bij het melden worden voldaan of ter plekke worden verrekend met de gestorte borg.

 

Borgsysteem
Voor aanvang van de markt dient u een borg van  € 50,= te hebben gestort. Deze borg wordt op de dag van de markt verrekend met uw betaling. Indien de markten u bevallen, kunt u deze ook laten staan tot de laatste markt van het seizoen en deze dan verrekenen. 

LET OP: GEEN BORG BETAALD? DAN LOOPT U DE KANS DAT UW RESERVERING NIET WORDT MEEGENOMEN IN DE MARKTINDELING! 
Facturen worden NIET gestuurd, na uw betaling ontvangt u op de markt bij het melden een kwitantie voor de markt.


Standgeld (inclusief 21% BTW):

 

Commerciële kooplieden:

  • € 50,00 per grondplaats van 4 meter (strekkend).
  • Een kraam kost € 20,00 extra.
  • Bij afname van meerdere kramen krijgt u voor elke volgende kraam € 10,00 korting.

 

Niet commerciële kooplieden:

(instellingen, verenigingen, kunstenaars, hobbyisten, aanbieders van curiosa enz. ZONDER de mogelijkheid om kosten op te voeren en BTW te verrekenen!)

  • € 15,00 per grondplaats van 4 meter (strekkend).
  • Een kraam kost € 20,00 extra.

Stroom- en verlichting aansluiten:

Soms zijn er zijn (beperkte) stroomvoorzieningen aanwezig, als er bijvoorbeeld een stroomkast voorhanden is en u stroom wenst dan dient u bij inschrijving aan te geven hoeveel aansluitingen u wilt en hoeveel vermogen u nodig heeft. Zijn deze voorzieningen er niet (wordt aangegeven in de omschrijving) dan kunnen wij dit ook niet voor u regelen. U dient dan uw eigen voorzieningen te treffen.

 

De kosten bedragen € 15,00 voor normale verbruikers (tot 1500 watt). Grootverbruikers (tot 3000 watt) betalen het dubbele tarief en enorme verbruikers (tot 5000 watt) het driedubbele.

 

Tijdens avondmarkten worden de kramen verlicht door middel van prikkabel met daarin twee fittingen waarin u ledlampen kunt draaien. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per kraam.