Goed nieuws voor de Hoornse Woensdagmarkten!

Ja, alle kosten stijgen ieder jaar, dat geldt voor iedereen helaas. Ook ik ontkom er niet aan en moest noodgedwongen de tarieven wijzigen voor de markten. Dat valt niet bij iedereen in goede aarde en dat geldt vooral bij de mensen die geen andere markten meer draaien maar alleen nog naar de Hoornse Woensdagmarkten komen, juist vanwege het feit dat dit bijzondere markten zijn die te leuk zijn om te laten lopen.

Ik heb me deze kritiek aangetrokken en ben in overleg gegaan met mijn opdrachtgever. Ik kan u vertellen dat de we aan beide kanten wat water bij de wijn doen en het standgeld voor deze evenementen VERLAAGD wordt voor de aanbieders van antiek en curiosa, de hobbyisten en de kunstenaars. Een kraam komt op € 25,00 euro. Voorwaarde is uiteraard wel dat de handel die op de kraam komt passend is (dus geen ingekochte nieuwe handel, dit valt onder de gangbare tarieven).

Ik hoop dat ik de potentiële en reeds ingeschreven deelnemers zo tegemoet heb kunnen komen en laten we er een mooie zomer van maken!

In het kort nog even: De Hoornse Woensdagmarkten vinden vijf keer plaats in de maanden juli en augustus van 10.00 tot 17.00 uur en bestaan uit een wekelijks terugkerende markt met antiek, curiosa, kunst, creatieve maaksels en een proef- en beleefmarkt. Elke week is er een ander thema wat met entertainment of aanvullende markt wordt ingevuld.